.


Reacties

"Bedankt voor je coaching!!
Het gaat goed en de opstelling heeft me veel gebracht. Ik vind het bijzonder wat voor een uitwerking dat heeft gehad. Het heeft mij veel inzicht en kracht gegeven. En dat straal ik natuurlijk ook uit op mijn omgeving (kinderen, familie)."

oudercoaching 2017

"Pascale is ontzettend open en toegankelijk voor kinderen én ouders. Onze kinderen gingen er met heel veel plezier naar toe. De lessen zijn duidelijk , speels en erg leerzaam. Het geeft de kinderen inzichten waar ze wat mee kunnen. Ze komen er echt sterker uit!"
moeder van zoons (11 en 9 jaar
rots & water voor broers) 2017

"Ontzettend leuke en leerzame training. Pascale creëert een prettige sfeer zodat mijn zoontje van 7 jaar zich al snel thuis voelde. Hij is zelfverzekerder geworden en beter in staat zijn grenzen aan te geven."

moeder van zoon (7 jaar) rots&water 2017

"Wat een leuk mens en wat een plezier heb ik de kinderen zien hebben. Geen moment spijt gehad dat ik onze zoon de rots en water training heb laten volgen!"
moeder van zoon (10 jaar) rots & water 2016

"Ik herken er veel yoga-oefeningen in en wat ik met name goed vind is de manier (tekst in het werkboekje) om het kind bewust te maken van lichaamshouding en ademhaling."
moeder van zoon (11 jaar) rots & water 2016

"Wat een geweldige en laagdrempelige training met grote resultaten en veel meer kracht in je kind. Nog belangrijker mijn kind snapt zichzelf en haar gevoelens beter!"
moeder van dochter (8 jaar) rots & water 2016

Artikel in de Stad Amersfoort

artikel Stad Amersfoort

Artikel uit De Stad Amersfoort d.d.18 mei 2016