Wie ben ik?

pascale de vries | getrouwd | moeder van 3 prachtige kinderen | coach voor kinderen en ouders | rots & water trainer | opvoed opsteller | positief | enthousiast | creatief | plezier | hou van spelen | oprecht | veilig | transparant | sensitief | verbinding met het systeem | yoga | fietsen

Ik ben geboren in Rotterdam in 1971 en opgegroeid in Almelo. In Nijmegen ben ik Culturele en Maatschappelijke Vorming gaan studeren met als afstudeerrichting Kunst&Cultuur en hoofdvak Beeldende Vorming. Ik heb daarna met veel plezier in de kunstzinnige vorming gewerkt voor het basis - en voortgezet onderwijs.

Toen onze jongste naar de basisschool ging kwam mijn oude wens weer naar boven. De wens om meer mét kinderen te gaan werken, door ze een plek te kunnen bieden waarbij ik ze kan begeleiden bij dingen die ze lastig vinden. Ik wil graag samen met kinderen en ouders een stukje van hun pad mee lopen zodat ze weer een stapje verder komen. Ik ben me gaan professionaliseren en heb de gecertificeerde opleiding tot Kindercoach gevolgd bij het Atma Instituut voor Lifecoaching in Amersfoort.

Geraakt en geboeid door de waarde en invloed van het (familie)systeem waar we ons allemaal in bevinden ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het systemisch werk. Ik heb certificaten behaald voor het geven van individuele opvoed opstellingen. Een mooie manier van werken met ouders om de dieperliggende dynamieken in het gezin zichtbaar te maken.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Rots en Water trainer. De Rots en Water training is een fysieke weerbaarheidstraining waar het belang van lichaamsbewustzijn voorop staat. Hoe reageer je en wat zegt je lijf jou? Vooral veel doen en ervaren. Heel leuk om te doen en heel waardevol.

Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 prachtige kinderen. Twee zonen en één dochter. We hebben thuis ook nog onze liefste kater Max en 3 konijnen Sam, Suus en Kaatje. Een huis (en tuin) vol gezelligheid dus, we zijn constant in beweging!

Ik vind het heel leuk om er samen met mijn gezin of met vrienden op uit te gaan en leuke dingen te doen. Naar het theater, de film of naar het museum in een leuke stad of lekker naar het bos. Maar ik hou ook heel erg van het strand in alle seizoenen.

"Samen dingen doen is samen herinneringen maken"

Mijn praktijkruimte is in het klooster OLV ter Eem in Amersfoort. Een prachtig groot oud gebouw. Ik vind het zelf een fijne inspirerende plek om te zijn. Het is er licht en ruim en buiten het klooster bevindt zich een bos en een heerlijk groot grasveld waar ik graag kom.